Brandstory
Din historie, hver dag

Leter du etter et sted realisere strategien for innholdsmarkedsføring? Har du en gjeng dyktige formidlere som klør etter å skrive? Trenger du en måte å nå ut til norske teknologer og beslutningstakere på?

Det var derfor vi lagde Brand Story.

Brand Story er en thought leadership-plattform ment for å kommunisere direkte med din målgruppe. Gjennom vårt eget publiseringssystem får du anledning til å eksponere og posisjonere deg slik du ønsker. Publiser relevante tanker og meninger fra de beste hodene dere besitter – rett til de klokeste hodene i Norge.

Samtidig sikrer co-branding med våre teknologinettsteder, TU.no og Digi.no, økt troverdighet for selskapet ditt. Se hvordan de som allerede bruker BrandStory i dag gjør det:

Sammen med våre Brand Story-kunder utvikler og tilpasser vi stadig tjenesten for å passe deres behov. Ved siden av det rene innholdet kan vi også integrere whitepaper-nedlasting, ekspertprofiler og andre tilleggstjenester som en del av pakken. For enkelte kunder bistår vi også med selve innholdsproduksjonen dersom det blir nødvendig.

Hvis dere har kapasitet til å publisere tre-fire relevante artikler i måneden, ta kontakt med oss for et godt tilbud. Vi hjelper dere i gang.

Se hvordan de som allerede bruker BrandStory i dag gjør det »Ikke for deg? Se de andre produktene våre

 

Kontakt oss

Eirik Solheim

Eirik Solheim

Salgsdirektør
+47 908 24 140
eirik.solheim@tu.no

Rune Johansson

Rune Johansson

Salgssjef B2B
+47 982 16 683
rune.johansson@tu.no

Varg Aamo

Varg Aamo

Prosjektleder
+47 959 09 611
varg@storylabs.no

Jørgen Elton Nilsen

Jørgen Elton Nilsen

Leder
+47 450 20 002
jorgen@tek.no

Thomas Marynowski

Thomas Marynowski

Prosjektleder
+47 950 34 362
thomas@digi.no

Pål Unanue-Zahl

Pål Unanue-Zahl

Prosjektleder
+47 997 37 951
pal@tek.no

Våre ferskeste historier